صفر تا 100 ویزای استارتاپ کانادا در سال 2023

در این مقاله به صورت کامل کلیه مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا در سال 2023 را برای شما خوبان شرح می دهیم. این مطالب با استفاده از دقیق‌ترین و به روز ترین اطلاعات و آمار مهاجرتی و از منابع موثق و معتبر تهیه شده است. کلیه مطالب و اطلاعات این صفحه به صورن مداوم به روز می شود تا جدیدترین مطالب و اطلاعات مرتبط با ویزای استارتاپ کانادا در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.

درباره کشور کانادا بیشتر بدانیم

نام کشور کانادا برگرفته شده از واژهٔ سرخ‌پوستی Kanata به معنی «دهکده» یا «سرپناه» است. کانادا از نظر وسعت بعد از روسیه دومین کشور دنیا محسوب می شود. این کشور 40 برابر انگلستان وسعت دارد. از نظر اقتصادی کانادا در ردیف 10 قدرت اول اقتصادی جهان قرار می گیرد. کانادا از شرق با اقیانوس آتلانتیک، از غرب با اقیانوس آرام، از شمال با اقیانوس منجمد شمالی و از جنوب با ایالات‌متحده‌ی آمریکا هم‌جوار است.

85 درصد کشور کانادا را جنگل تشکبل می دهد. وجود تنوع جغرافیایی باعث شده که آب و هوای این کشور بسیار متفاوت باشد اما با این وجود اغلب نواحی واقع در کانادا دارای تابستان هایی معتدل و زمستان هایی سرد و طولانی است. بارش باران زیاد موجب شکل گیری دریاچه های زیادی در کانادا شده است. طبق آمار موجود در حدود 2 میلیون دریاچه در کشور کانادا وجود دارد.

پایتخت کشور کانادا شهر اتاوا است. شهر اتاوا در استان آنتاریو واقع شده است. کانادا با مساحت ۶۷۰/۹۸۴/۹، تشکیل شده از ۱۰ استان «کبک، آلبرتا (ادمونتون)، بریتیش کلمبیا(ویکتوریا)، مانیتوبا (وینیپگ)، نیوبرانزویک (فردریکتون)، نوااسکوشیا (هلی فکس)، نیوفاندلند و لابرادور (سنت جانز)، پرنس ادوارد (شارلوتتاون)، اونتاریو (تورنتو) و ساسکاچوان (رجینا)» و ۳ قلمرو و شهرهای متنوع بسیاری است که توانسته جمعیت ۴۴۰/۲۵۵/۳۶ نفر را در خود جای دهد.

بیشتر از ۹۰% از جمعیت کانادا در فاصله ۲۰۰ کیلومتری از مرز آمریکا و در جنوب کشور کانادا ساکن هستند. پایتخت این کشور، شهر اتاوا واقع در استان اونتاریو می باشد.

بیشتر از 73 درصد مردم کانادا انگلیسی تبار و فرانسوی تبار هستند اما سرخپوستان اولین ساکنان کشور کانادا محسوب می شوند. زبان انگلیسی و فرانسوی، دو زبان اصلی کشور کانادا هستند که از این بین زبان مادری حدود ۶.۶ میلیون از شهروندان کانادایی، زبان فرانسوی می باشد که بیشتر آنها در استان کبک سکونت می کنند و مابقی در سایر استان های دیگر در حال زندگی هستند.

کانادا طبق آمار سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، در شاخص‌های رضایت از زندگی (Life Satisfaction)، آموزش (Education)، امنیت (Safety) و سلامت (Health)، در رده بهترین کشورهای دنیا قرار دارد.

استارتاپ چیست؟

شاید بهترین تعریف برای استارتاپ این باشد ” کسب و کاری نوپا و تازه تاسیس که برای رفع یک یا چد نیاز، راه حلی خلاقانه ارائه می کند، به سرعت رشد می کند و به درآمد می رسد”.

استارتاپ ها باید دارای دو ویژگی اساسی زیر باشند:

تکرار پذیری: یعنی مدل درآمدی استارتاپ قابل تکرار باشد و با هر تکرار موجب کسب درآمد شود.

مقیاس پذیری: یعنی تنها با افزایش نیروی انسانی یا منابع مالی بتوان درآمد آن را افزایش داد.

ویزای استارتاپ کانادا چیست؟ (Startup Visa)

برنامه startup روشی بسیار مناسب برای اخذ اقامت دائم کشور کانادا یا همان (Permanent Resident Card – PR Card) است.

اگر شما یک کارآفرین با یک ایده نوآورانه هستید، می توانید واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ویزای استارتاپ باشید. کانادا از طریق ویزای استارتاپ به دنبال کارآفرینان با استعداد است.

این کارآفرینان می توانند با راه اندازی مشاغل جدید ضمن ایجاد فرصت های شغلی برای ساکنان آن، به رونق اقتصاد کشور هم کمک کنند. موفقیت های زیاد ایرانیان در راه اندازی استارتاپ در کشور کانادا موجب شده که این روش مهاجرتی از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.

یکی از مزیت های مهم دریافت اقامت کشور کانادا از روش استارتاپ این است که بعد از دریافت (PR) حتی در صورت به نتیجه نرسیدن و شکست استارتاپ شما در کانادا، به هیچ عنوان اقامت دائم شما باطل نخواهد شد.

اگر علاقمند مهاجرت به کانادا از روش ویزای استارتاپ هستید، موسسه کارآفرینان با کارشناسان مجرب و سالها سابقه کار در حوزه استارتاپ ذر مراکز رشد ایران و کانادا در همه مراحل این پروسه همراه شما خواهد بود. شما می‌توانید با تکمیل فرم ارزیابی زیر به صورت کاملاً رایگان از کارشناسان مشاوره دریافت کنید.

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا از روش ویزای استارتاپ

دلایل جذابیت ویزای استارتاپ کشور کانادا چیست؟

    • یک تیم که شامل حداکثر 5 خانواده هستند می توانند با یک ایده اقدام نمایند.
    • طرح شما لازم نیست در کشور خودتان به مرحله تجاری رسیده باشد، دولت کانادا از ایده های ناب هم حمایت می کند!
    • امکان دریافت پاسپورت کانادایی پس از 3 سال.
    • باعث می شود اقامت دائم در کانادا را سریع تر بدست آورید.
    • نیاز به مدرک زبان با نمره کم.
    • محدودیت سنی و تحصیلاتی ندارد و با سطح پایین زبان انگلیسی هم می توان اقدام کرد!
    • یک تیم که شامل حداکثر 5 خانواده هستند می توانند با یک ایده اقدام نمایند.
    • اقامت دائم کانادا به همراه خانواده حتی در صورت شکست کسب و کار از افراد سلب نمی شود!
    •  
    • در این روش، ممکن است سرمایه مورد نیاز برای بیزینس شما توسط شرکت های سرمایه گذاری تامین شود.

چرا کانادا بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ است؟

فاکتورهای مهم زیر کانادا را به بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ ها تبدیل نموده است.

کشور کانادا با برنامه ریزی طرح های مهاجرتی به استارتاپ هایی با قابلیت های ویژه کمک میکند تا ایده های نوآورانه خود را در کانادا اجرا کنند. این حمایت از طرف دولت به روش های مختلفی از قبیل اعطای وام های بلند مدت، یارانه دستمزد، معافیت های مالیاتی، کمک هزینه های مالی و از همه مهمتر به شما ویزای کانادا اعطا میکند که میتواند موقعیت بسیار درخشانی برای شما و کسب و کارتان باشد.

یارانه دستمزد

کارآفرینان در صورت واجد شرایط بودن می توانند از حمایت های کشور کانادا برای پرداخت هزینه حقوق و دستمزد کارکنان جدید برخوردار شوند. تعداد زیادی از برنامه های محلی استخدام دانشجویان، دانش آموختگان دانشگاه یا حتی کارآموزان را یارانه دستمزد پوشش می دهند.

کمک هزینه 

شرکتهای تازه تاسیس اگر دارای استاندارد ها و شرایط خاصی باشند می توانند از یکی از کمک هزینه های عالی کشور کانادا استفاده نمایند. به طور مثال کانادا حداقل 150.000 دلار کمک هزیه تحقیق و توسعه کاربردی برای مشاغلی که مایل به همکاری با کالج مورد تایید، جهت کار روی فناوری های نوین ارائه می دهد.

اعطای وام به کارآفرینان

دولت کانادا برای بهبود بخشیدن به کسب و کارها و ایجاد شیوه های نوین وام کارآفرینی به مبلغ یک میلیون دلار و یا وام دانشجویی به مبلغ سه هزار دلار را در اختیار متقاضیان قرار میدهد.

سیاست‌های مالیاتی

تخفیف در مالیات‌های سالیانه و محلی، تخصص اعتبار و بازپرداخت‌های پائین از مهم‌ترین تسهیلات دولت کانادا برای حمایت از استارت‌آپ های نوپاست. علاوه ‌بر این اعطای تسهیلات و اعتبارات برای توسعه علمی و پژوهشی از پاداش‌هایی است که برای تشویق در ایجاد زیرساخت‌های مناسب شغلی در نظر گرفته می‌شود.

شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا
شرایط ثبت استارتاپ در اختیار داشتن حداقل 10% حق رای توسط هر شریک یا متقاضی در ثبت استارتاپ
در اختیار داشتن حداقل 50% حق رای توسط متقاضی/شرکا + سرمایه گذاری حامی کانادایی روی هم
ارائه مدارک کل سهام شرکت
اخذ نامه حمایت از یک سرمایه گذار کانادایی از یکی از:
سرمایه گذاران ریسک پذیر (Venture Capital Funds)
سرمایه گذاران فرشته (Angel Investor groups)
مراکز رشد (Incubators)
مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه CLB 5 در تمامی مهارت‌ها
تمکن مالی 13,213 برای 1 نفر

سرمایه گذاران مورد تایید کانادایی برای گرفتن نامه حمایتی 

تیم های استارتاپی بدون داشتن نامه حمایت از یکی از سرمایه گذاران مورد تایید اداره مهاجرت کانادا، نمی توانند درخواست استارتاپ ویزای خود را ارائه نمایند. با توجه به نوع طرح و ایده ای که دارید باید تصمیم به ارتباط با یکی از سرمایه گذاران کانادایی بگیرید و آنها را متقاعد کنید که از طرح شما حمایت کنند.

لازم به ذکر است که شرایط و مدارک مورد نیاز هر کدام از سرمایه گذاران برای دریافت طرح تجاری شما و بررسی آن متفاوت است.

انواع سرمایه گذاران کانادایی 
سرمایه گذاران ریسک پذیر Venture Capital Funds
سرمایه گذاران فرشته Angel Investor groups
مراکز رشد Incubators

سرمایه گذاران ریسک پذیر:

سرمایه‌ گذار ریسک پذیر (VC) یک سرمایه‌گذار خصوصی است که در ازای دریافت سهام، سرمایه‌ای را در اختیار استارتاپ هایی با پتانسیل رشد بالا و ریسک زیاد قرار می‌دهد. این می تواند تامین مالی سرمایه گذاری های نوپا یا حمایت از شرکت های کوچکی باشد که مایل به گسترش هستند اما به بازارهای سهام دسترسی ندارند.

سرمایه گذاران فرشته:

سرمایه گذار فرشته کسی است که پول خود را در یک کسب و کار کوچک در ازای حداقل سهام (معمولاً بین 10 تا 25 درصد) سرمایه گذاری می کند. سرمایه گذاران فرشته معمولاً کارآفرینان یا افرادی با تجربه گسترده در دنیای بیزینس هستند.

مراکز رشد:

مرکز های رشد یا همان انکوباتور ها به رشد و شکوفا شدن طرح و کسب و کار شما کمک میکنند. آنها برای کسب وکارهای جدیدی که ایده خوبی دارند و همچنین برای کارآفرینانی که هنوز در مرحله ایده هستند، حمایت و مربیگری میکنند.

در حدود 40 مرکز رشد مورد تایید اداره مهاجرت برای ارائه نامه حمایتی به کسب و کارها هستند.

سازمان های تعیین شده برای ویزای استارتاپ کانادا

از الزامات اصلی واجد شرایط بودن برای ویزای استارتاپ کانادا این است که باید مدرکی ارائه دهید، مبنی بر اینکه کسب و کار شما توسط یک سازمان تعیین شده پشتیبانی می شود. این اسناد جزئیات مربوط به توافق شما با یک یا چند سازمان تعیین شده را پوشش می دهد و برای درخواست ویزای راه اندازی شما بسیار مهم است.

برخلاف برنامه‌های سرمایه‌گذاری فدرال و استانی، که متقاضیان باید با سرمایه شخصی کار سرمایه گذاری را انجام دهند، در برنامه استارتاپ هیچ گونه سرمایه گذاری شخصی توسط اعضای تیم انجام نمی شود.

افراد واجد شرایط برای ویزای استارتاپ کانادا باید حداقل 75 هزار دلار از یک سرمایه گذار angel کانادایی یا 200 هزار دلار از یک صندوق سرمایه گذاری ریسک پذیر کانادایی مورد تایید دولت کانادا جذب سرمایه داشته باشند.

اگر متقاضی در یک انکوباتور تجاری معتبر کانادایی پذیرفته شود، نیازی به سرمایه گذاری ندارد.

در این قسمت فهرستی از چند سازمان تعیین شده بر اساس هر سرمایه گذار اماده کردیم

صندوق های سرمایه گذاری ریسک پذیر

    1. York Entrepreneurship Development Institute (YEDI) VC Fund
    2. Yaletown Venture Partners Inc
    3. Westcap Management Ltd
    4. Version One Ventures
    5. Vanedge Capital Limited Partnership
    6. Top Renergy Inc
    7. Relay Ventures
    8. ScaleUp Venture Partners, Inc
    9. Red Leaf Capital Corp
    10. Real Ventures
    11. Arete Pacific Tech Ventures (VCC) Corp
    12. BCF Ventures
    13. Celtic House Venture Partners
    14. Extreme Venture Partners LLP
    15. Golden Venture Partners Fund, LP
    16. Gate Ventures
    17. iNovia Capital Inc
    18. Intrinsic Venture Capital
    19. Lumira Ventures
    20. Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
    21. PRIVEQ Capital Funds

گروه های سرمایه گذاری Angel

    1. anadian International Angel Investors
    2. York Angel Investors Inc
    3. TenX Angel Investors Inc
    4. VANTEC Angel Network Inc
    5. Southeastern Ontario Angel Network
    6. Oak Mason Investments Inc
    7. Keiretsu Forum Canada
    8. Golden Triangle Angel Network
    9. Ekagrata Inc

انکوباتورهای کسب و کار

    1. York Entrepreneurship Development Institute
    2. Waterloo Accelerator Centre
    3. VIATEC
    4. University of Toronto Entrepreneurship Hatchery
    5. TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
    6. Toronto Business Development Centre (TBDC)
    7. The DMZ at Ryerson University
    8. Spring Activator
    9. Spark Commercialization and Innovation Centre
    10. Ryerson Futures Inc
    11. Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
    12. latform Calgary
    13. Pacific Technology Ventures
    14. North Forge East Ltd
    15. Millworks Centre for Entrepreneurship
    16. Extreme Innovations
    17. North Forge Technology Exchange
    18. Food Processing Development Centre
    19. Alacrity Foundation
    20. Alberta Agriculture and Forestry
    21. Creative Destruction Lab
    22. Empowered Startups Ltd
    23. Agrivalue Processing Business Incubator
    24. Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
    25. Brilliant Catalyst
    26. Innovacorp
    27. Genesis Centre
    28. Highline BETA Inc
    29. NEXT Canada
    30. Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
    31. Invest Ottawa
    32. Knowledge Park o/a Planet Hatch
    33. LatAm Startups
    34. Launch Academy – Vancouver
    35. LaunchPad PEI Inc
    36. Pycap Inc (o/a Pycap Venture Partners)
    37. Innovation Factory
    38. Innovation Cluster – Peterborough and the Kawarthas

نرخ موفقیت استارتاپ ها براساس نوع سرمایه گذار

سرمایه ‌گذاران فرشته (َAngel Investors)   80%
  مراکز رشد (Incubators)   78%
  سرمایه گذاران ریسک پذیر (Venture Capital Funds) 43%

هزینه های دولتی برنامه استارتاپ کانادا

  اقامت دائم متقاضی اصلی   2140 دلار
  اقامت دائم همسر متقاضی   1365 دلار
  اقامت دائم فرزندان   230 دلار

مجوز کار ویزای استارتاپ کانادا (Canada startup visa work permits)

شرایط مجوز کار ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

1- گرفتن LOS (Letter Of Support) یا همان نامه حمایت و تعهد نامه (Commitment Certificate)  از یکی از

سرمایه گذاران کانادایی نام برده شده.

2- پرداخت هزینه ها

3- داشتن تمکن مالی

هزینه ورک پرمیت ویزای استارتاپ کانادا

  هزینه کارفرما   2075 دلار
  ورک پرمیت متقاضی اصلی   1325 دلار
  ورک پرمیت همسر   225 دلار به ازای هر فرزند
  ویزای فرزندان   100 دلار
  انگشت نگاری   85 دلار برای هر نفر

چه مقدار تمکن مالی برای گرفتن مجوز کار استارتاپ نیاز داریم؟

برای ورود به کانادا از طریق مجوز کار باید به دولت کانادا ثابت کنید که میتوانید از پس مخارج خود تا زمان صدور

اقامت دائم بربیایید. در جدول زیر مقدار تمکن مالی مورد نیاز بر اساس تعداد اعضای خانواده را مشاهده میکنید.

  تعداد اعضای خانواده   مبلغ(دلار کانادا)
  1   25,338
  2   31,544
  3   38,780
  4   47,084
  5   53,402

مبالغ ذکر شده در بالا میتوانند به صورت نقد، چک و یا حواله و سهام باشند و برای مدت 1 سال میباشند و حتما باید کشور کانادا آن را تایید کند.

مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا

به طور معمول این پروسه و صدور اقامت شما بین یک سال تا 16 ماه طول می کشد.

شرایط مهاجرت با ویزای استارتاپ برای اعضای خانواده

1- اگر شما متاهل هستید و فرزند دارید همسر شما از طریق مجوز کار باز کانادا (Open Work Permit) در کانادا مشغول به کار شود.

2- اگر شما دارای فرزند هستید آنها میتوانند از طریق مجوز کار یا مجوز تحصیل (Study Permit)  کار کنند یا مشغول به تحصیل شوند.

3- برای فرزاندان خردسال یا زیر سن تحصیل باید ویزای Visitor و یا eTA  بگیرید.

کلام آخر

اگر شما هم به دنبال مهاجرت از طریق استارتاپ و کسب و کار خود هستید، قطعا کانادا بهترین کشور برای شما خواهد بود، چون شرایط مناسبی برای رونق و توسعه کسب و کار شما به ارمغان میاورد و با امکانات و بستری که دولت این کشور برای شما فراهم میکند به راحتی میتوانید به هدف خود برسید. کارشناسان با تجربه ما در کارآفرین کانادا در این مسیر همراه شما خواهند بود و هر سوالی که در زمینه مهاجرت به کانادا داشته باشید را میتوانید با ما در میان بگزارید.

 

درحال آپلود
سوئیچر رنگ